Professionele plasticfolie

Plasticfolie wordt niet alleen in de dagelijkse keuken gebruikt, maar is een onmisbaar product voor de professionele keuken. Kortom ze zijn onmisbaar. Onze heldere en transparante foliën worden gemaakt van hoge zuiverheden. Deze professionele plastic beschermfolie schermt voedsel af voor licht, lucht en vocht. Maar vooral tegen bacteriën van de lucht. De type plasticfolie is geschikt voor professionele producten als: kaas, vlees, vis, fruit en groente om warm of koud te houden en te verpakken. Met de plasticfolie van Meda-Pak blijven u producten langer vers en krijgen ze de nodige bescherming. Met plasticfolie refills heeft u een ruime voorraad in de zaak.
Elke folie in het assortiment heeft zijn specifieke toepassingen en eigenschappen. Kwaliteit voor de laagste prijs!

Plasticfolie voor kaas

Voor het zuivelproduct kaas is plasticfolie een must. Om de kaas goed vers te houden. Onze kaas folie is geschikt voor het verpakken van allerlei verschillende kazen. Door onze aangepaste formule is de rek en doordrukwerk zeer groot en kleeft de folie alleen op de eetbare gedeelte van de kaas en niet de korst. Hierdoor kunt u de folie hergebruiken na openen. Dit is ook nog eens milieubewust.

Meer informatie over speciale kaasfolies.

Folies voor vettige producten

Plasticfolie voor de vleesspecialisten

Voor de vleesspecialisten hebben we speciale poly rollen voor het verpakken van vlees producten. Onze slager plastic folierollen worden gemaakt van de hoge kwaliteit Europese PE folie. De plasticfolie is geschikt voor het afdekken van vlees bijvoorbeeld bij het koel houden in schalen vitrines. Maar ook voor het schoon houden toonbanken en weegschalen in de zaak. Kortom de slagersrollen zijn een must in de vlees keuken.

Meer informatie over slagersfolies

Voor het vershouden van vleesproducten

Plasticfolie voor horeca- en cateringservices

Voor de horeca- en cateringservices is het uitermate belangrijk om eten af te schermen van bacteriën, warmte of licht. Onze catering foliën zijn helder en transparant en goed rekbaar waardoor deze geschikt is voor het verpakken van voedselmiddelen. De plasticfolie is leverbaar in ieder gewenste lengtes. Daarnaast leveren wij geperforeerd of ongeperforeerd cateringfolie.

Meer informatie over cateringfolies

Vershoudfolies voor cateringservices

PVC folies

Heeft u liever PVC vrije folie? Dan bent u bij Meda-Pak bij het juiste adres. Deze folie is gebaseerd op basis van een polyolefine mix en mag gebruikt worden voor het verpakken van alle types levensmiddelen. Deze PVC vrije folie is geschikt voor vettige producten. De PVC vrije folie is geheel vrij van PVC en is kan op aanvraag besteld worden.

Meer informatie over PVC vrije folies

PVC vrije folies

Plasticfolie hulpmiddelen

Naast professionele plasticfolie bieden wij ook hulpmiddelen om het gebruik hiervan eenvoudig te maken. Onze folie dispensers verwerken snel en gemakkelijk de folie. Deze speciale houder voor plasticfolie heeft een lange levensduur en is bestand tegen hoge vochtigheid.

Meer informatie over plasticfolie hulpmiddelen

Dispensers voor hulp

Plasticfolie op aanvraag

Onze folies zijn van hoge kwaliteit en bovendien is het in duurzaam gebruik. Alle plasticfolies zijn uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld is morgen in huis. Heeft u speciale wensen voor andere maten en diktes van folies?

Neem dan contact op met onze specialisten.

Folie gebruik

Contactformulier

    Naam (verplicht):

    E-mailadres (verplicht):

    Telefoonnummer:

    Onderwerp:

    Uw vraag: