Dispensers

Naast het folie assortiment bieden wij ook dispensers aan. Een dispenser is een houder die speciaal ontwikkeld is voor brede plastic- en aluminiumfolie. Door een afgeschermd mesje in de dispenser kunt u gemakkelijk en veilig de folie op lengte afscheuren. Deze dispensers leveren wij van verschillende merken.

Dispenser voor folies

Dispenser voor refill folies

Deze dispensers is geschikt voor refill rollen die tegelijk in gebruik worden genomen. Denk hierbij aan folie van verschillende. De dispenser is geschikt voor zowel plastic folie als aluminium folie. Ook zijn deze houders ideaal om geperforeerde aluminiumfolie in te gebruiken. De dispenser kan tegen een stootje en heeft een lange levensduur door de speciale poedercoating. Leverbaar in verschillende houders.

Meer informatie over de dispenser refill houder

Voor meerdere folierollen te gebruiken

Eazybox dispenser

De Eazybox is een nieuw ontwikkelde dispenser. De Eazybox is een kunststof dispenser en speciaal voor brede plastic- en aluminiumfolierollen tot 30 cm. Doordat de folie in een houder wordt geplaatst kan de rol er niet uitvallen, verschuiven of beschadigen. Hierdoor is het gemakkelijk om de houder te verplaatsen naar desbetreffende werkplaats. De Eazybox is gemakkelijk schoon te maken en houdt invloeden van buitenaf op een afstand.

Meer informatie over de Eazybox dispenser

Easybox dispenser

Wrapmaster dispenser

De Wrapmaster is een harde kunststof dispenser voor zowel plastic- als aluminiumfolie. De Wrapmaster is speciaal ontwikkeld voor werkplaatsen waar de hoge eisen van de HACCP norm worden toegepast. Het unieke model zorgt ervoor dat het zoeken naar folie verleden tijd is. De Wrapmaster is voor professioneel gebruik en kan gereinigd worden in de vaatwasser.

Meer informatie over de Wrapmaster dispenser

Wrapmaster dispenser

Eazywrap dispenser

De Eazywrap dispenser is een nieuwe kuststof dispenser. Door het gebruiksvriendelijke systeem heeft u geen enorme voorraden folies nodig. De foliehouder heeft een speciale polyester bekleding die hitte bestendig is, handig als deze in de buurt van een oven of bakplaat moet staan. Een must in elke professionele keuken of horecabedrijf.

Meer informatie over de Eazywrap dispenser

Tray Seal dispenser

De Tray Seal dispenser is geschikt voor het verpakken van producten in bakjes. Deze dispenser biedt een veilige manier om plastic folie uit te rollen en af te snijden op formaat. De Tray Seal is veilig en eenvoudig te gebruiken. Onmisbaar voor de professionele keuken.

Meer informatie over de Tray Seal dispenser

Eazywrapper tray seal dispenser

Dispenser op aanvraag

Onze folie dispensers zijn van hoge kwaliteit en bovendien een must in de professionele keuken. Alle dispensers zijn uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld is morgen in huis. Heeft u speciale wensen of wilt u meer informatie over het dispenser assortiment?

Neem dan contact op met onze specialisten. Wij helpen u graag verder.

Professionele dispensers

Dispenser op aanvraag

Onze folies en dispensers zijn van hoge kwaliteit en bovendien is het in duurzaam gebruik. Alle dispensers zijn uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld is morgen in huis. Heeft u speciale wensen voor andere maten en diktes van folies?

Neem dan contact op met onze specialisten.

Folie gebruik

Contactformulier

    Naam (verplicht):

    E-mailadres (verplicht):

    Telefoonnummer:

    Onderwerp:

    Uw vraag: