Professionele aluminiumfolie

Aluminiumfolie is niet alleen erg belangrijk tijdens het huishouden, maar ook voor de professionele gebruikers. Onze aluminiumfolies zijn verkrijgbaar voor verschillende toepassingen en voor verschillende branches. De type aluminiumfolies zijn geschikt voor professioneel bakken, grillen, barbecueën, beschermen, bewaren, warm houden en verpakken. Met aluminiumfolie blijven u producten lang vers en smaken zoals dit hoort. Voor de scherpste prijzen!

aluminiumfolies voor profs

Aluminiumfolie voor grote partijen

Het bewaren van grote partijen voedsel is van groot belang. U wilt bijvoorbeeld niet dat uw vers gemaakte warme maaltijden koud worden. Daarom biedt Meda-Pak de aluminiumfolies van FreshandEazy aan voor de professionele markt. Zodat elk product optimaal wordt beschermt.

Meer informatie over aluminiumboxen en refills

Aluminiumrollen voor groot gebruik

 

Aluminiumfolie voor horeca & foodindustrie

Voor de horeca- en cateringindustrie is het uitermate belangrijk om aluminiumfolie te hebben. Daarom bieden wij een ruim assortiment speciale folies aan die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van voedselveiligheid en regelgeving. Onze aluminiumfolies zijn van hoge kwaliteit.

Meer informatie over horeca aluminiumfolies

Vershouden van verse producten

Aluminiumfolie voor Kappers

Bij kapsalons wordt aluminiumfolie gebruikt tijdens het verven van haren. Denk maar aan het blonderen van haren. Aluminiumfolie dient tijdens het kleuren voor bescherming tijdens de inwerking van de verf voor het beste resultaat. Hierbij is het tevens belangrijk dat ze de juiste breedte hanteren tijdens het afsnijden van de folie.

Meer informatie over kappersfolie

Kappersfolie voor haren verven

Folie dispenser

Naast professionele aluminium- en plasticfolie bieden wij ook foliedispensers en keukenhulpmiddelen om folies eenvoudiger te gebruiken. Onze foliedispensers verwerken snel en gemakkelijk de folie. Deze speciale houder voor folies heeft een lange levensduur en is bestand tegen hoge vochtigheid. Voortaan kunt u gemakkelijk en snel u folie afscheuren. De dispensers worden in verschillende soorten formaten geleverd.

Meer informatie over Folie dispensers

Handige dispensers voor folies

Aluminiumfolie hulpmiddelen

Naast professionele aluminiumfolie bieden wij ook hulpmiddelen om het gebruik hiervan eenvoudig te maken. Onze folie dispensers verwerken snel en gemakkelijk de folie. Deze speciale houder voor plasticfolie heeft een lange levensduur en is bestand tegen hoge vochtigheid.

Meer informatie over aluminiumfolie hulpmiddelen

aluminiumhouder

Aluminiumfolie uit voorraad leverbaar

Onze folies zijn van hoge kwaliteit en bovendien duurzaam gebruik. Alle aluminiumfolies zijn standaard uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld = morgen in huis.

Heeft u speciale wensen voor andere maten en diktes van folies? Geen probleem! Neem dan contact op met onze specialisten.

 

Folie gebruik

Contactformulier

    Naam (verplicht):

    E-mailadres (verplicht):

    Telefoonnummer:

    Onderwerp:

    Uw vraag: