Keukenhulpmiddelen

Naast onze grote assortiment folies en dispensers hebben we ook andere producten voor in de professionele keuken. Van aluminiumbakken en schalen tot braadzakken voor vlees en vis zijn bij Meda-Pak verkrijgbaar.

Folie gebruik

Aluminium bakken en schalen

De aluminiumbakken en schalen van Meda-Pak zijn geschikt voor verschillende toepassingen in de professionele keukens: van afhaalmaaltijden tot bakkerijproducten. Ze worden veelal gebruikt voor producten die in de oven worden bereid. De aluminiumbakken en schalen zijn geschikt om etenswaren te verpakken of om maaltijden en producten in te bewaren. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Meer informatie over de aluminiumbakken- en schalen

Professionele aluminiumbakken

Braadzakken

De Braadzakken zijn gemaakt van hittebestendig polyesterfolie. Braadzakken zeggen het eigenlijk al, het braden en koken van producten in de oven of pan. De zakken zijn geschikt voor gevogelde en vis. Het bakken in een braadzak zorgt u voor het behoud van aroma en smaken van u product. De zakken zijn ook geschikt als diepvrieszak.

Meer informatie over de Braadzakken

Producten braden

Barbecue zakken

Naast de braadzakken hebben we nu ook voor barbecue specialisten de barbecue zakken. Deze zijn geschikt om vis, groente en vleesproducten mee te bereiden op de barbecue. Let wel op dat de temperatuur niet hoger wordt dan 200 graden Celsius is, daar zijn ze niet tegen bestendig.

Bestel hier uw Barbecue zakken

Barbecue producten

De Maxilin

De Maxilin combineert het gemak van een professionele folierol en een huishoudrol. Het grote verschil in de Maxilin is dat de folie een gepatenteerd afscheur profiel heeft waar u moeiteloos stukjes folie door afsnijdt. Dankzij de 100 meter variant is deze folie geschikt voor kleine gebruikers of hobbykoks.

Meer informatie over de Maxilin

Keukenhulpmiddel maxilin

Informatie keukenhulpmiddelen

Alle keukenhulpmiddelen zijn uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld is morgen in huis. Heeft u speciale wensen of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met onze specialisten. Wij helpen u graag verder.

Professionele keukenhulpmiddelen

Contactformulier

    Naam (verplicht):

    E-mailadres (verplicht):

    Telefoonnummer:

    Onderwerp:

    Uw vraag: